Tag Archives: 上海后花园BBX

The Adventure of the Light / HAO Design

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/569964/the-adventure-of-the-light-house-design Clipboard CopyHouses• Interior Designers: HAO Design Area Area of this architecture project Photographs 2014 Houses ArchDaily The Adventure of the Light / HAO Design The Adventure of the Light / HAO DesignSave this projectSaveThe Adventure of the Light / HAO Design CopyAbout this officeHAO DesignOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesWoodPublished on November 25, 2014Cite: “The Adventure of the Light / HAO Design” 25 Nov 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogFaucetshansgroheKitchen Mixers – Aquno Select M81Vinyl Walls3MVinyl Finishes in HealthPartners Regions HospitalPartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsCoffee tablesBoConceptMadrid Coffee Table AD19SkylightsLAMILUXFlat Roof Exit Comfort DuoMetallicsTrimoMetal Panels for Roofs – Trimoterm SNVSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Atelier Zimmerlistrasse OfficeStonesNeolithSintered Stone – Iron Moss – Iron CollectionCeramicsTerrealTerracotta Facade in Manchester HospitalWoodBlumer LehmannConsulting and Engineering in Wood ProjectsGlassBendheimLuminous Mirrored GlassWire MeshTwentinoxMetal Mesh – Golf Romeo 7More products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Save this picture!© Joey Liu+ 28 Sharecenter_img Area:  220 m² Area:  220 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/569964/the-adventure-of-the-light-house-design Clipboard Year:  2014 “COPY” Projects Year:  “COPY” photographs:  Joey LiuPhotographs:  Joey Liu, Courtesy of HAO DesignSave this picture!© Joey LiuRecommended ProductsRenders / 3D AnimationVectorworksVectorworks ArchitectFiber Cements / CementsULMA Architectural SolutionsPaper Facade Panel in Leioa School RestorationWoodTechnowoodPergola SystemsFiber Cements / CementsDuctal®Ductal® Cladding Panels (EU)Text description provided by the architects. The old house has been in southern-land of Taiwan over fifty years, we consider the interlayer which block the sunlight and view as a turning point instead of disadvantage, therefore, we kept the historical intermediate layer room and torn down the wall to make the sunlight, plants, and water to be seen in every space in the house. The dark, crowd place have turned out to be the space full of sunlight and the sense of multi-level.Save this picture!ElevationWe also remained the old windows frame which tore down from the old house to create the new-formed wall which plays a important role in the process which transformed the deserted terrace to the new-formed garden.Save this picture!© Joey LiuProject gallerySee allShow lessPop-up Café / PYESelected ProjectsArtworks by Architects to be Auctioned for Maggie’s CentresArchitecture News Sharelast_img read more