Tag Archives: 上海后花园NMC

Villa Soest / Zecc Architecten

first_imgArchDaily The Netherlands Architects: Zecc Architecten Year Completion year of this architecture project Year:  Villa Soest / Zecc Architecten Projects Save this picture!© Cornbread Works+ 14 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/39068/villa-soest-zecc-architecten Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/39068/villa-soest-zecc-architecten Clipboard CopyAbout this officeZecc ArchitectenOfficeFollowProductsStoneConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSoestWoodHousesThe NetherlandsPublished on November 02, 2009Cite: “Villa Soest / Zecc Architecten” 02 Nov 2009. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – Talis SVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Solid ColorPartitionsSkyfoldRetractable Walls – Stepped & Sloped SpacesDining tablesZeitraumWood Table – TautBathroom AccessoriesBradley Corporation USARoll Towel Dispenser – Electronic TouchlessWoodLunawoodThermowood FacadesAluminium CompositesSculptformClick-on Battens in Victoria GardensMetal PanelsLongboard®Metal Ceilings – DauntlessWoodStructureCraftEngineering – Mass TimberPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsPerforated Facade PanelFiber Cements / CementsDuctal®Rainscreen Cladding Panels for Lightweight Facades in Apartment BlockBricksAcme BrickModular Size BrickMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Villa Soest / Zecc Architecten是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamcenter_img CopyHouses•Soest, The Netherlands Photographs “COPY” Houses Villa Soest / Zecc ArchitectenSave this projectSaveVilla Soest / Zecc Architecten Photographs:  Cornbread WorksText description provided by the architects. On a wide constructing site in the woods of Soest (The Netherlands) a new villa will be build. An important theme while designing the house is de spatial connection between the three floors. From basement to the second floor a void has been planned.Standing at the front entrance a view over the void, directly into the garden, is provided. Functions as the toilet, wardrobe and closets are connected to this void. The parapet around the void continues smoothly into these functional spaces and make sure a sculptural link between the three floors is created.Save this picture!© Cornbread WorksRecommended ProductsEnclosures / Double Skin FacadesRodecaRound Facade at Omnisport Arena ApeldoornEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreProject gallerySee allShow lessCalifornia Senior Housing Design CompetitionArticlesParkitecture Design CompetitionArticles Share “COPY” 2009last_img read more